vineri, 29 martie 2013

De mamă, sincronSpre autogară, cu şoferul în maşină. Un puşti cu ghiozdan aruncă peste drum un bulgăre din care se desprind bucăţi ce cad pe parbrizul maşinii. Io cu şoferul reacţionăm molcom simultan:

El:  F u t e – a i  p e  m ă –t a  d e  ţ i p ţ e r !

Eu:  N i  m ă ,  f u t e – a i  p e  m ă – t a  d e  p r o s t !


joi, 28 martie 2013

Paranoia de jucărieCe film în pula mea!  Clar de la alcool. M-a luat paranoia aci la birou că mi-am luat cămaşa invers, adică cu nasturii în spate şi am fugit iute la baie la oglindă să verific, totul era în regulă. După care repede mi-a venit în cap c-aş putea lansa înc-o hipstereală, ca şi Kris Kross ăia, dar cu cămaşi purtate invers.


miercuri, 27 martie 2013

Sună acum! Prima muie e gratis!M-am înscris la un curs online de coaching. Am început să studiez. Să-mi bag pula mi-am dat seama că eu fac coaching de 10 ani gratis! De calitate. Cu prietenii mei, cu necunoscuţi prin baruri sau parcuri, pe messenger, pe facebook, pe forumuri. Puteam fi bogat la ora actuală. Lumea asta în care trăim e doar o mare escrocherie. Pentru coaching vă rog să mă contactaţi la milf.petrov@gmail.com. Prima şedinţă e gratis.


sâmbătă, 23 martie 2013

Poate cu o daltăAm o colegă iremediabil urâtă. Venea spre mine ieri dându-şi teatral părul într-o parte cu o mişcare a mâinii ce se voia încărcată de feminitate şi de feromoni. Fato, nu te obosi, îmi venea să-i zic, tu şi fără păr arăţi la fel de bine. Ce faci tu cu părul acuma e echivalentul săpării unor canale de irigaţie în Sahara cu degetul mic. Am trecut repede dezgustat pe lângă ea fără să-mi vină nici o secundă în cap prostii de genul frumuseţii interioare.


vineri, 22 martie 2013

Histrionism învechit

de Erinula

Merg des la Plafar, e unu in centru si are cele mai mici preturi. Cumpar diverse leacuri, ceai de lemn dulce, spirulina, tinctura de ardei iute, magneziu, etc, etc mi-e frica de boli.
„Vreau si o crema....”
„Pentru fata? Ce fel de crema? Pentru ce va trebuie?”
„Sincera sa fiu, ma voi da cu ea la pizda!”
Un domn tanar, care se afla si el acolo s-a intors cu spatele. Si o fi ras?
„Cu galbenele si propolis, e foarte buna.”
Vanzatoarea avea fard mov la ochi. Crema a costat 3.6 lei. Nu continea parfum.


joi, 21 martie 2013

DiscutabilEste demonstrat că omul dedat unor prea multe experienţe sexuale, cel care şi-a terfelit simţurile şi pasiunile, nu mai poate să încerce o iubire unică.

(Aleksandr Kuprin – Groapa cu fete)


miercuri, 20 martie 2013

Să-mi dea!Am baut de dimineata un Pepsi in paharul pe care mi l-ai dat tu acum vreo 5 ani. Te-am pomenit, am zis: Sa-i dea Dumnezeu sanatate lui Petrov! (28.07.2012, SMS)

Inspiră adânc expiră calmează-te se poate şi mai rău dar şi mai bine trebuie să mergi mai departe cu orice preţ poate se vor deschide cerurile astea senine în dimineaţa asta şi vei vedea coaiele cu floci de aur ale domnului iar unul o să cadă lângă tine c-un pic de mătreaţă de diamant şi n-o să mai fii nevoit să mergi toată viaţa la un job de căcat ca să te poţi distra în weekend.