luni, 6 ianuarie 2014

Cum ne dăm seama că proprietarul unui local e un ţăran borât parvenit care-şi mănâncă propriul căcat?


Indiferent cât de rafinat este localul, dacă la baie nu este apă caldă, atunci e clar că  proprietarul e un ţăran borât parvenit care-şi mănâncă propriul căcat.

(Am fost la Demmers Teehaus, mi-au îngheţat mâinile, băga-mi-aş toată pula!)


8 comentarii:

  1. cum ne dam seama ca un blogger are rashini in cap? se duce in localuri cum ar fi 'demmers teehaus'. iti meriti soarta, baaaa!

    RăspundețiȘtergere
  2. ba n-am fost niciodata la demmers dar tre sa recunosc ca numele locului e f. misto.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, e facut parca special pentru romania:))

      Ștergere
  3. in mintea mea de alcoolic are si rezonanta de sanatate a ficatului!

    RăspundețiȘtergere
  4. Poate ar trebui sa mergi in Anglia unde apa rece (gheata) si apa fierbinte (foarte) vin prin tevi separate multumita unei politici (strategii?!) nationale, pare-mi-se?? In majoritatea institutiilor publice, inclusiv localuri cu staif.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. marfa. mie mi''ar placea.

      Ștergere
    2. asa ai dedus tu din ce-am zis eu? plm mi se pare normal ca-n locuri unde se bea sis e mananca sa existe apa cal;da pt ca altfel nu se mai spala lumea pe maini dupa ce si le-au bagat la cur pizda pula. si apoi ating clante mese scaune plm. si-asa lumea nu se spala pe maini decat rar in plm. ti-am explicat ca la clasa -1. esti multumit?

      Ștergere

Persoane interesate