miercuri, 8 ianuarie 2014

J'accuse... !


Acuz pe premierul Ponta că s-a făcut complice, prin slăbiciunea de caracter cel puțin, la una dintre cele mai mari nedreptăți ale secolului! A doua cea mai mare nedreptate a secolului! După ce și-a semnat cu sânge injusta condamnare, sinucigându-se, ca un Wilhelm Tell reinterpretat, în mărul lui Adam în sfânta zi roșie de 21 iunie 2012, virilul avicol Adrian Năstase a pățit o omletă la care domnul Ponta s-a sclifosit timid. Cred că acest Newton Gallus Realestateus de România merita mai mult zel din partea ochelaristului de serviciu.
Acuz Justiția că a avut în mâinile sale dovezile clare ale nevinovăției lui Năstaseman și că le-a ascuns, că s-a făcut vinovată de această crimă de lèse-umanitate și lèse-justiție, în scopuri politice și pentru a salva Sfintele sărbători de Paști! Nu cred că Justiția nu a prins în palme acele ouă legendare si nu a simțit în ele chintesența inocenței. Nu cred că Justiția nu i-a pipăit burtica pufoasă ca un cozonac și nu a simțit acolo cum se zbate mielul nevinovăției. Dar nu, Justiția a preferat să fie și nevăzătoare și nesimțitoare, ca să nu zic nesimțită.
Acuz pe omul Băsescu și pe marinarul prezidențial Băsescu că s-au făcut complici la aceeași crimă, unul fără îndoială din convingere aproape religioasă, celălalt poate din acel spirit de castă care face din fotoliul său o corabie inatacabilă! Cred că Băsescu o să mai plătească publicitate negativă la dumnezeu împotriva Sf. Adrian încă niște ani de-acum încolo, fie și din obișnuință. Cât despre singura corabie care n-a dispărut sub comandamentul lui, cu siguranță nu putea s-o dirijeze în contra curentului personal. Băsescu este propriul său complice la uciderea pe perioadă determinată nu numai a unui biet erudit năstăsel de câmpie, ci a unei întregi familii de astfel de rozătoare, pe care, cu certitudine, un Noe în locul lui i-ar fi îmbarcat pe corabie.
Acuz DNA de efectuarea unei anchete defectuoase, prin care înțeleg o anchetă de cea mai monstruoasă părtinire, în care avem un monument nepieritor de nesimțire naivă! Da, cine mai crede în zilele noastre în pistoale ascunse în biblii, puști ascunse în chitară și bani ascunși în cărți? Domnilor anchetatori, ce vă mai place Tarantino! Și, culmea naivității, să crezi că o astfel de somitate intelectuală ar cumpăra chinezării, când, la o adică, avea Dragonul Roșu la incomparabil mai puțini kilometri de casă.
Acuz experții că au scris rapoarte mincinoase și frauduloase, cu excepția situației în care un examen medical le-ar declara vederea sau judecata bolnavă! Domnilor, bancnotele așa-zis cauzatoare de mită nici nu erau emise la momentul mitei. Acestea, probabil, nu sunt încă emise nici în prezent, iar mita judecată nu poate fi una din viitor, așa cum un părinte nu poate fi propriul său copil ca-n filmele SF. Așa că e evident că avem de-a face cu vreun board game reușit, după modelul Monopoly, unde știm că există bancnote, hoteluri și alte bunuri de jucărie.
Acuz politicienii că au lansat în presă o campanie abominabilă, pentru a induce în eroare opinia publică și pentru a-și acoperi propriile greșeli! Se pare că metoda hoțul strigă hoțul este cu atât mai eficientă cu cât publicul suferă de vampirism. Odată ce oamenii au simțit sângele gâlgâind în valuri pantagruelice din beregata proaspăt împușcată, au și prins gustul lui și-l vor savura și-a doua, și-a treia, și-a mia oară.


13 comentarii:

 1. MILF scrie ca o fetita de liceu care vrea sa dea la SNSPA.

  Pana una alta:
  http://citynews.ro/din-oras/un-bolnav-psihic-din-cartierul-manastur-isi-terorizeaza-vecinii-autoritatile-n-au-reusit

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. pai milf chiar este ca o fetita de liceu. si poate ca mai bine dadea la SNSPA :)

   Ștergere
  2. Ăla din Mănăştur e Petrov, se deghizează în moş.
   Încurajez vecinii de la etajele superioare să lege un lacăt greu de o sfoară de 2 m şi să-i spargă geamurile de la bucătărie când mai urlă.

   Ștergere
 2. m-au spart la pula referintele astea culturale. cultura distruge un text! un text bun nu are conexiuni culte generale.

  RăspundețiȘtergere
 3. Răspunsuri
  1. Patron, tu esti uratul din filmuletul cu covoarele?

   Ștergere
 4. une fleiqe avec csaffa de pork aveţi?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. pas de fleicque. seulement des oeufs et de la tamara a la tante zambaccienne.

   Ștergere
 5. comisaru´jacuzzi sa te umple de perfuzii.
  plm n´am gasit alta rima

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. vezi c-ai scris jacuzzii cu un i.

   Ștergere
  2. d´aia semnez garcea ca sa scriu cum imi vine la indemna. dylf :oP

   Ștergere