marți, 15 septembrie 2015

Concurs - Corul Armatei Roşii la Bucureşti!!!Veştile bune se ţin lanţ  pe Milf şi Petrov!  Iată un extras de pe site-ul http://ccecrr.ro/ro/:

"În data de 17 iulie 2015 la evenimentul dedicat Prieteniei Româno-Ruse, CCECRR şi Asociaţia Spectaculis au semnat un Protocol de Parteneriat care are ca obiectiv principal organizarea de proiecte culturale româno-ruse."
"Primul proiect pe care cele două entităţi îl vor organiza în parteneriat este seria de spectacole ale Corului Armatei Roşii care va concerta în luna septembrie în Cluj şi Bucureşti."

Aşadar, Corul Armatei Roşii, o armată de 100 de artişti, va concerta la Cluj şi la Bucureşti. (Ca să fim corecţi este vorba de MVD Ensemble condus de generalul Viktor Eliseev.) Sunt absolut convins că va fi un supershow!

Vestea cea bună de care vorbeam este că pentru spectacolul din 22 septembrie din Bucureşti avem de dat cu mare drag două invitaţii duble. Prin tragere la sorţi cu random.org. Trebuie doar să răspundeţi la întrebarea: "Unde va avea loc concertul din 22 septembrie din Bucureşti?” şi să lăsaţi în textul comentariului o adresă de e-mail valabilă. Pentru validare, câştigătorii îmi vor trimite  datele din buletin pe e-mail (milf.petrov@gmail.com)  pentru a putea primi la intrare invitaţiile nominale de la organizatori.

Cncursul se încheie Luni 21 septembrie la ora 19:00.

Succes!

P.S. Lucian Mândruţă, să ştii că nu suntem plătiţi de Putin!

Câştigătorii concursului

Aşadar, din fericire pentru cei înscrişi, au fost doar cinci participanţi, după cum urmează (în ordinea înscrierii):
Câştigătorii, care vor fi contactaţi pe e-mail pentru detalii, au fost aleşi cu random.org, mai precis cu list randomizer. Cei din lista de mai sus care au fost plasaţi pe locurile unu şi doi au fost declaraţi câştigătorii invitaţiilor. După cum se poate vedea din prinţ screen-ul ataşat, aceştia sunt:
1. ionutzelgabriel@gmail.com
2. petcu.oana@yahoo.com8 comentarii:

 1. Priviet! Spectacolul va avea loc la Sala Palatului.
  ionutzelgabriel@gmail.com
  Multumesc!

  RăspundețiȘtergere
 2. Si eu! Spectacolul se va intampla la Sala Palatului.
  petcu.oana@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere
 3. Spectacolul va fi la Sala Palatului. andrei.liciu@gmail.com

  RăspundețiȘtergere
 4. CORUL ARMATEI ROSII

  va sustine o reprezentatie la Bucuresti

  22-23 septembrie, Sala Palatului, ora 20:00
  neicax333@gmail.com

  RăspundețiȘtergere
 5. Concertul va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti—locul unde se tineau nu de mult congresele PCR.
  ionescu_sabina@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere
 6. Va multumesc pentru invitatie. Am fost aseara la concert. A fost un spectacol deosebit. Sa vezi Corul Armatei Rosii cantand Sex Bomb e ceva cel putin inedit.
  Va multumesc inca o data!

  RăspundețiȘtergere