miercuri, 21 septembrie 2016

Despre copilul tău special
Orice femeie căreia îi iese un omuleţ prin pizdă crede că ăla e cel mai tare copil din lume. Că aşa e condiţionată ea biologic să creadă. Dacă are şi ceva bani, trece la următorul nivel cu copilul ei special. Homeschooling, că, deh, Sofia sau David sau ce nume de căcat crede ea că e mai special în momentul ăla, nu poate fi ca ceilalţi copii, nu se poate amesteca cu ei, nu poate fi întinat de un sistem şcolar obişnuit. Desigur, copilul ei special nu trebuie nici vaccinat ca ceilalţi copii, pentru că el e foarte special, nu? Şi nici îmbrăcat ca ceilalţi copii, nici tuns etc. Proasto, statistic vorbind, copilul tău o să fie cel mai probabil un mediocru pe care mai devreme sau mai târziu o să-l mănânce viermii ca pe toţi ceilalţi copii speciali.


9 comentarii:

 1. mugurel, fa si tu o lista cu nume care nu sint de cacat, sa stim si noi o treaba. (io sint, ma, michelangelo, plm, nu ma pot loga cu OpenID)

  RăspundețiȘtergere
 2. toate s de cacat, dar unele s mai de cacat decat altele. cel mai de cacat in ultima vreme e clar sofia. si prin semnificatie si prin raspandire intr un anumit mediu mic burghez.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. d-aia m-am si enervat, de sofia. daca e pus dupa bunica fetitei, acu' niste ani, e tot de cacat? david la mocani e nume de familie. altfel, e cam de iudeu, ca si dan. dar are un mare avantaj - ca si dan: daca plodul ala ajunge sa plece din romania, cand il intreaba careva cum il cheama, nu are parte invariabil de replica "huh? how do you spell that?". pe cand tu, mugurele, asa patesti. asa ca lasa-l si pe david in pace. daca toate numele-s de cacat, macar sa le priceapa mai multi. btw: nu, mugurele, nu ma cheama ilarie.

   Ștergere
  2. a, si uitam sa te-ntreb, mugurele: numele petrov ce ne spune noua? ca purtatorul si toaata familia lui au cefe groase?

   Ștergere
 3. omuleț prin pizdă, ce plm, asta e scriitura bună? cringe maxim

  petrof, ești orfan de logos

  RăspundețiȘtergere
 4. Mugurele, lasă-i în pula mea de invidioşi. Când o să ajungi celebru, oricum n-o să mai ştie nimeni cum te-a chemat.

  RăspundețiȘtergere
 5. las ca s-au celebrizat sambata unii.

  RăspundețiȘtergere