duminică, 26 martie 2017

sâmbătă, 25 martie 2017

În această zi - 25.03.2015


Oribil acest nou tip de iegări pe care-i poartă toate proastele. Iegării cu fâşii de muşama neagră, vai de capul meu câtă urâţenie!
 
............
 
Numai când aud cuvântul pricesne îmi vine să borăsc.


duminică, 19 martie 2017

În această zi - 19.03.
2016
Întotdeauna am fost de părere că fumatul e un semn al unei probleme psihice, mai grave sau nu. Acum va trebui să va confruntaţi mai des cu ea, dragi fumători, va trebui să gândiţi mai des, nu să pufăiţi, nu va fie frică, n-o să muriţi din asta, nu mai agonizaţi penibil că îmi vine să vomit când vă citesc.
.....
A câştigat un compatriot un concurs de fugit pe la Polul Nord. Ar trebui să fim toţi mândri de acest circar după mintea multor idioţi. Pentru mine e ca şi cum şi-ar fi supt pula făcând podul.

2015
A câştigat Halep, mi-a crescut valoarea de român, mă simt mai frumos, mai bogat, mai sănătos. Sau nu.


sâmbătă, 18 martie 2017

În această zi - 18.03.2015


M-am uitat ieri vreo 20 min la Dinamo - Concordia. Incredibil cât de slab e campionatul românesc. Incredibil! Mi s-a făcut milă de armata asta de jurnalişti sportivi care sunt efectiv obligaţi să scrie despre asemenea mizerii pentru a-şi câştiga traiul. Mi-a trecut repede mila, gândindu-mă că de fapt ei n-ar trebui să existe defel.


joi, 9 martie 2017

SimțământAm luat de la Mega două pungi de mozzarella Delhaize, le-am adus în mână să nu mi se spargă prin rucsac. Cum le ţineam în palmă pe amândouă am asociat cele două bucăţi rotunde de brânză plutind moi  în apa din pungă cu două testicule mari. Apoi m-am gândit că pot fi niște sâni mai mici. Şi totuşi prima dată m-am gândit la testicule.


duminică, 5 martie 2017

În această zi - 05.03.2013


În liceu, oferta firmei de cablu cuprindea un post softporn, să zicem, deși mai scăpau și câte-o pizdă zemoasă "din greșeală". Se chema Babylon Blue. Începea după 12 noaptea emisia. De atunci nu mi-au mai trecut niciodată cearcănele.


vineri, 3 martie 2017

Micul dejunÎn faţa mea un moş cu bundă bej, servietă neagră şi o pungă roşie Profi întinsă pe genunchi peste servietă scoate staţie după staţie bucăţi de covrig din pungă şi le molfăie amplu, cu poftă, cu ochii închişi. O singură dată a deschis ochii să se uite la ceas. I-a închis imediat fără să se oprească din molfăit. De mult n-am văzut ceva mai greţos. Singura comparaţie ce-mi vine în minte e monstrul ăla din Star Wars care arată ca un morman de căcat, într-o ipostază cu ochii închişi. Cinci staţii de metrou m-a molfăit.